Uitleg Professional Progamma

Wat krijg je met de verschillende mogelijkheden?

 

 

Voor elk Professional Programma geldt

Voor elk Professional Programma (dus zowel voor Basis, Comfort en Professional) geldt dat je toegang krijgt tot de digitale leeromgeving van de Secrets of Marketing Academy  Dit is een besloten membership site waarop het gehele programma is te volgen. Hier krijg je gedurende de rest van je leven toegang. Hieronder in het kort wat de inhoud van deze digitale leeromgeving is:

 

♦ Discipline 1

In dit onderdeel stel ik me aan je voor, voorzie je van de nodige achtergrondinformatie en geef je uitgebreid antwoord op de meest gestelde vragen.


Discipline 2

Hier laat ik je zien welke strategieën je kunt inzetten, hoe bepaal je jouw doelgroep(en). Welke tijd ga je besteden en aan wat? Wat kun je beter niet doen en waarom. Aan welke (wettelijke) regels moet je je houden. Hoe zit het met de belastingen, enz. Kortom wat is er voor nodig om de juiste keuzes te maken zodat je jouw tijd en geld zo effectief en efficiënt mogelijk kan benutten.


Discipline 3

Hier leer je alles over de enorme kracht en vele mogelijkheden van het Internet. Je leert webpagins's te maken die er helemaal op zijn gericht om heel veel leads aan te trekken. Welke aantrekkelijke en krachtige (sub)kopteksten en woorden gebruik je op je website. Online copywriting is een van de meest krachtige communicatie tools die je kunt inzetten om je bedrijf te laten groeien. Leer hoe je effectieve advertentieteksten voor het Internet schrijft. Je leert wat mensen triggert en hoe je die mechanismen naar teksten kunt vertalen die ervoor zorgen dat mensen op jouw website afkomen. 


Discipline 4

Hier leer je alles over zoekmachines en Google Adwords maar ook hoe je jouw producten ook zonder duurdere advertenties in de top van de zoekresultaten kunt krijgen. De do's en dont's van het inzetten van Sociale Media zoals bijvoorbeeld Facebook voor het laten groeien van je bedrijf, want daar kun je bijna niet meer omheen ...


Discipline 5

Hier leer je hoe je het maximale kunt benutten uit de leads die op jouw website zijn afgekomen. Daarbij leer je o.a. het opzetten van een automatisch e-mail opvolgsysteem met gratis rapporten, nieuwsbrieven/eZines en hoe zich dat vertaald in meer omzet. Want als je éénmaal een bezoeker op je website hebt verkregen, wil je graag dat hij /zij zich inschrijft als klant of als inschrijving in je bedrijf of organisatie, toch? Kom te weten wat je er precies voor moet doen om dit voor elkaar te krijgen en beter nog om dit maximaal te benutten voor de maximale groei van jouw bedrijf.


Discipline 6

Hier leer je hoe je de structuur en vaardigheden hoe je op een simpele, toegankelijke, tijd- én geldbesparende manier heldere en krachtige presentaties maakt om te laten zien wat je hebt en wat je doet. Hoe je dit kunt inzetten om je organisatie snel en efficiënt uit te breiden met heel veel meer inschrijvingen als gevolg en dat geheel vanuit het comfort vanuit jouw eigen kantoor/huis als je dat wilt.


Discipline 7

Hier leer je hoe je nieuwe klanten/inschrijvingen kunt krijgen, hoe je jezelf positioneert als deskundige. Leer precies die woorden te gebruiken bij het benaderen van nieuwe prospects, dus wat je beter wel en beter niet kunt zeggen zodat je daarvan nieuwe klanten/inschrijvingen kunt maken én hoe je hiermee jezelf positioneert als een deskundige. Dit is leuk en vele malen winstgevender.


Discipline 8

Hier leer je precies hoe je de meest voorkomende bezwaren kunt weerleggen, want dat is een vak apart. Hier gaat het dus om het proces dat iemand zich daadwerkelijk als klant of distributeur/zakenpartner inschrijft bij jouw bedrijf.  Als je dit proces éénmaal beheerst dan wordt het nog leuker!
 

Wat is het verschil?

Wat is het verschil tussen de drie programma's:

 

♦Professional Programma - Basis

Toegang Professional Programma - Basis

Bij het Professional Programma - Basis krijg je met behulp van de Membercard - Basis levenslange toegang tot de digitale leeromgeving zoals hierboven beschreven.
Hiermee ga je dus zelf aan de slag, het is een zgn. zelfstudie.
Jouw investering voor het Professional Programma - Basis bedraagt éénmalig € 297,- inclusief btw.
Interesse?

Toegang Professional Programma - Basis

 

 

♦Professional Programma - Comfort

Toegang Professional Programma - Comfort

Bij het Professional Programma - Comfort krijg je met de Membercard - Comfort ook levenslange toegang tot de digitale leeromgeving maar hier krijg je iets extra's.
Je krijgt als extra - gedurende 6 maanden - onbeperkte e-mailsupport op zaken waar je tegen aan loopt, zodat je nooit hoeft te blijven 'hangen' als je hulp nodig hebt.
Hiermee kun je dus zo vaak als je wilt al je vragen die je gedurende die 6 maanden tegenkomt aan Wilma stellen.
Jouw investering voor het Professional Programma - Comfort bedraagt éénmalig € 597,- inclusief btw.
Interesse?

 Toegang Professional Programma - Comfort

 

 

♦Professional Programma - Premium

Meer uitleg Professiona Programma - Premium

Het Professional Programma - Premium met de bijbehorende Membercard - Premium is van een ander level. Hiermee ga je samen met Wilma (1 op 1) aan de slag voor de duur van 12 maanden.
Hierbij krijg je natuurlijk ook de levenslange toegang tot de digitale leeromgeving en onbeperke e-mailsupport maar er is veel meer ...
Wil je weten wat dat is?

 Meer uitleg Professiona Programma - Premium